Το καλοκαίρι έρχεται και φέρνει μαζί του πολύ παιχνίδι, συναρπαστικές εμπειρίες, αθλητισμό, κολύμπι, απίθανες εκδρομές στη φύση και τις πιο κεφάτες παρέες!!! Βάλτε χαμόγελο, καπέλο και αντιηλιακό και ελάτε μαζί μας και φέτος…!

Η WORLD SPORTS TOURS, η οποία ειδικεύεται στη διοργάνωση αθλητικών event, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΘΗΝΑ 90 ΣΑΛΑΣ και με την εξειδικευμένη ομάδα προπονητών της δημιούργησε ένα πρόγραμμα φροντισμένο με αγάπη, κατάλληλο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών. Στόχος μας να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά τις πρώτες εβδομάδες των καλοκαιρινών τους διακοπών, αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων!

Φέτος μεγαλώνουμε την παρέα μας και εκτός από τα Daily Summer Camp στο Θησείο και στους Αμπελόκηπους προσθέτουμε νέα Daily Summer Camp στο Γουδί (Πάρκο Αρχών), στην Καισαριανή, στο Ζάππειο και στην Ηλιούπολη καλύπτοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες των εργαζόμενων γονιών.

Κάθε μέρα τα παιδιά θα απασχολούνται με ασφάλεια και διασκέδαση, γνωρίζοντας νέα αθλήματα, παίζοντας ατελείωτα παιχνίδια με παρέες και πηγαίνοντας για μπάνιο στη θάλασσα κάθε Παρασκεύη, βιώνοντας τα καλύτερα που έχει να μας προσφέρει η φύση στην Αττική! Θάλασσα, παιχνίδι, αθλητισμός, παρέες, ομαδικό πνεύμα, σεβασμός και αυτοπεποίθηση με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και τις μοναδικές εμπειρίες της ομαδικής συνεργασίας.

Στα Daily Summer Camp μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6-16 ετών υπό την επίβλεψη πολύ έμπειρης εξειδικευμένης ομάδας καθηγητών φυσικής αγωγής. Προσφέρεται καθημερινά πλήρες μεσημεριανό φαγητό.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • αθλοπαιδιές
 • πολιτιστικές δραστηριότητες
 • adventure games
 • πεζοπορία
 • επιτραπέζια παιχνίδια
 • κυνήγι θησαυρού
 • παιχνίδια νερού
 • θάλασσα

Η διάρκειά είναι από 19.06.2023 – 28.07.2023. Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από 8:00-16:00.

1η εβδ:  19/6 – 23/6

2η εβδ:  26/6 – 30/6

3η εβδ:    3/7 –   7/7

4η εβδ:  10/7 – 14/7

5η εβδ:  17/7 – 21/7

6η εβδ:  24/7 – 28/7

Το κόστος συμμετοχής στο Daily Summer Camp ανέρχεται στο ποσό των 100€ ανά εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου του μεσημεριανού γεύματος και μίας εκδρομής για μπάνιο στη θάλασσα!

Ειδική τιμή υπάρχει:

 • για δύο αδέρφια που συμμετέχουν, συνολικά 180€ ανά εβδομάδα καθώς και
 • για τη συμμετοχή σε όλες τις περιόδους του Daily Summer Camp στα 540€ για το σύνολο των 6 εβδομάδων του προγράμματος (προπληρωμή).

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή στο εβδομαδιαίο camp, παρακαλούμε όπως αποσταλεί συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής στο  info@worldsportours.com και γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού, το συντομότερο δυνατό για έγκαιρη προκράτηση της θέσης, ή τουλάχιστον 5 εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη της επιλεγμένης περιόδου, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • στα γραφεία του Συλλόγου ΑΘΗΝΑ 90: Νηλέως 22, Θησείο,  Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 11:00 – 20:00 ή
 • μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό IBAN GR8201401480148002002011789 ALPHA BANK “WORLD SPORTS TOURS – ΚΟΛΩΤΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ”, αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του ΠΑΙΔΙΟΥ, την περίοδο στην οποία αναφέρεται η πληρωμή και το Camp (π.χ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ 1η ΘΗΣΕΙΟ).

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι απαραίτητο στοιχείο για τη συμμετοχή του παιδιού στα Daily SUMMER CAMP θεωρείται η προσκόμιση ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ υπογεγραμμένης από τον ιατρό σας (παιδίατρο ή καρδιολόγο), που να αναφέρει ότι το παιδί σας είναι υγιές και μπορεί να συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Summer Camp (αθλητικές δραστηριότητες, μπάνιο στη θάλασσα κτλ.). Η ιατρική βεβαίωση προσκομίζεται μέχρι την πρώτη μέρα του προγράμματος.

Κρατήστε έγκαιρα τη θέση των παιδιών σας!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *